You are currently viewing DigiTele on kokonaisuus, joka onnistuessaan tuo loistavia tuloksia

DigiTele on kokonaisuus, joka onnistuessaan tuo loistavia tuloksia

Jokainen tarina rakentuu tavoitteen ympärille. Päähenkilöllä on unelma, jota hän tavoittelee tarinan ajan. Disney-tarinassa prinsessa haluaa naimisiin, myynnin tarinassa myyjä haluaa kaupan. Kokonaisuus on sama. Jokaisessa tarinassa on alku ja loppu, joiden välille rakentuu draaman kaari. Kokonaisuutena Gainerin DigiTele on kuin mikä tahansa tarina. Selkeästi suunniteltu ja toteutettu DigiTele kattaa myynnin hetket alusta loppuun.

Mikä DigiTele?

Gainerin DigiTele yhdistää digitaalisen markkinoinnin telemarkkinointiin tehokkaimman ja tuloksellisimman myynnin saavuttamiseksi. Liidejä hankitaan ja lämmitetään digitaalisen markkinoinnin keinoin, jonka jälkeen heistä konvertoidaan kauppoja telemarkkinoinnin avulla. Kauppojen jälkeen yhteyttä ihmisiin ylläpidetään vielä digitaalisten kanavien kautta, sekä jonkin ajan päästä mahdollisesti uudelleen henkilökohtaisen puhelinkontaktin avulla. DigiTele on myynnin kokonaisuus, joka on yhdessä enemmän.

DigiTele saa alkunsa digitaalisessa maailmassa

Ostopolku on vuosikymmenen aikana monimuotoistunut valtavasti. Erityisesti digitaalisuus ja internet ovat tuoneet polkuun koukeroita ja kaarteita niin, ettei yksinkertainen myyntipuhelu enää aina yksinään riitä.

Kuvittele itsesi ostajaksi. Aloitat aamusi puhelimella, jossa luet uutiset, katsot ystäväsi lähettämän videon, selaat sosiaalisen median ja lähetät muutaman viestin. Noustessasi avaat läppärin, lukaiset sähköpostit ja ehkä selaat uutisia tai sosiaalista mediaa uudemman kerran. Matkalla työpaikalle pysähdyt bussipysäkille, nouset bussiin ja määränpäässä kävelet toimistolle. Jo yksin näiden rutiinien aikana verkkokalvoillesi on välittynyt useita erilaisia digitaalisia viestejä, jotka ovat liimaantuneet alitajuntaasi. Aamulla sähköpostiisi on saattanut tulla suoramarkkinointikirje, ystäväsi videon keskellä on vilahtanut muutaman sekunnin mainos, sosiaalisessa mediassa ystäväsi postausten väliin on uponnut useita erilaisia maksettuja mainoksia. Bussipysäkillä olet nähnyt digitaalisella taululla mainontaa ja mahdollisesti ohi vilisseissä busseissa olet nähnyt vihanneksia, jotka muistuttavat illan kokkaustarpeista. Määränpäässä sinut saavuttaa vielä Googlen hakusanamainonta ja mahdolliset muut verkkomainokset.

Kuvittele nyt, että istuessasi työpöytäsi ääreen soittaa sinulle kaksi telemarkkinoijaa. Toinen soittaa yrityksestä, jonka somemainoksen, sähköpostisuoran ja orgaanisen viestin LinkedInissä olet nähnyt aiemmin viikolla. Toinen soittaa yrityksestä, josta et ole koskaan kuullutkaan. Kumman myyntipuhetta kuuntelet kiinnostuneemmin silloin, kun todo-listasi kuiskii kiirettä korviisi ja näyttösi vilkuttaa seuraavia tapaamisia. Usea valitsee ensimmäisen vaihtoehdon, koska aihe on jo tuttu, joten viestiä kuuntelee mielellään. Miten sinä toimisit?

Hyvin suunniteltu DigiTele kerää, lämmittää, konvertoi ja seuraa liidejä

DigiTele tarjoaa ratkaisun iän ikuiseen ongelmaan – mistä löytää liidejä ja miten saada liidit vielä asiakkaiksi. DigiTele alkaa kohderyhmästä; oikein suunniteltu kohderyhmä mahdollistaa oikein suunnitellun kampanjan, jonka viesti puhuttelee juuri sinun kohderyhmääsi. Tarinan kaaren pituuden voi valita, mutta muutamia vaiheita tarinaan on hyvä sisällyttää. Ensi kosketuksen jälkeen liidille on hyvä tarjota lisää tietoa, matalalla kynnyksellä, sitomatta heitä vielä. Muutaman kosketuksen jälkeen henkilökohtaisella kontaktilla tarjotaan ihmiskosketus asiakaskokemukseen telemarkkinoinnin avulla.

Asiakaskokemus ei kuitenkaan saa päättyä telemarkkinointipuheluun. Oli kyseessä ostaja tai miettijä on heidän asiakaspolkunsa jatkuvattava puhelun jälkeenkin. Liittyivätpä he uutiskirjelistalle, someseuraajaksi tai ostajaksi on heille hyvä tarjota lisätietoa ja tasaista yhteydenpitoa. Näin asiakkuudesta ja asiakaskokemuksesta tehdään asiakkaalle mielekäs, jolloin he palaavat ostamaan mahdollisesti myös seuraavalla kerralla juuri sinun yritykseltäsi. Kokonaisuudeksi rakennettu DigiTele tarjoaa juuri tätä, onnistuneita asiakaskokemuksia niin sinulle ja yrityksellesi kuin myös sinun asiakkaillesi.

Vastaa