[mk_padding_divider size=”450″]
[mk_padding_divider size=”30″]
Olemme vuonna 1984 perustettu digi- ja telemarkkinointiin erikoistunut suomalainen perheyritys. Meidän missiomme on ratkaista myynnin ja markkinoinnin ongelmia, uudistaa toimialaa ja auttaa asiakkaitamme menestymään. Visionamme on, että meillä on parhaat palvelut ja ihmiset myynnin ja markkinoinnin digiTele-ratkaisuihin.
Toimintaamme ohjaavat arvomme:  ihminen, rehellisyys ja tuloksellisuus

 

[mk_padding_divider size=”30″]
Sertifioitu MARRAS 2018-2019
ReilunPelinJäsen2007
SV_LOGO_Gainer_Oy_FI_393787_web
[mk_padding_divider size=”70″][mk_fancy_title color=”#f4f4f4″ font_family=”none” align=”center”]

Asiakkailtamme kuultua:

[/mk_fancy_title]

Gainerin työntekijöillä on hyvä meininki ja se tarttuu muihinkin helposti. Todella kadehdittavaa. Tsemppiä!

Olette ammattitaitoista ja miellyttävää porukkaa. Teillä henkilöstäkin viihtyy selkeästi hyvin, joka on iso asia työn onnistumisen kannalta.

Toivon, että jatkatte hyvää työntekoa ja pystytte pitämään hyvät työntekijät itsellänne. Kun työntekijät viihtyvät, niin myös asiakkaat viihtyvät palveluittenne parissa.

Gainerilla on aina ollut luovia ratkaisuja ja tosi taitavia ihmisiä, joiden kanssa ollaan työskennelty, eli hieno porukka.

Palvelu on ollut luotettavaa ja tasalaatuista. Hyvä hinta-laatusuhde.

Gainerin tuloksellinen ja laadukas toiminta lisää järjestömme tukijoiden sitoutuneisuutta ja tuo lisää varoja toimintaamme. 

[mk_padding_divider size=”70″][mk_fancy_title color=”#f4f4f4″ font_family=”none” align=”center”]

Kiinnostuitko palveluistamme?

[/mk_fancy_title][mk_button dimension=”double-outline” corner_style=”rounded” size=”xx-large” url=”https://www.gainer.fi/telemarkkinointi-palvelut/” align=”center” outline_skin=”custom” outline_active_color=”#ffffff” outline_active_text_color=”#0c0c0c” outline_hover_bg_color=”#0c0c0c” outline_hover_color=”#ffffff”]Tutustu palveluihimme
täällä![/mk_button][mk_padding_divider size=”70″]

[mk_button dimension=”double-outline” size=”x-large” url=”www.gainer.fi/yritys-historiikki” align=”center”]Tutustu yrityksen 35-vuotiseen historiaan täällä![/mk_button]