Markkinointi myynnin tukena.

Markkinoinnin tehtävä on mahdollistaa yrityksen kasvu. Kun myynti ja markkinointi tähtäävät yhteisiin tuloksiin, syntyy yritykselle tehokasta kasvua. 

Gainer on vuosien ajan rakentanut monikanavaisia kampanjoita, joissa myynti ja markkinointi yhdistyvät sulavasti. 

Vuonna 2020

1000000
uutta liidiä
1
sosiaalisen median kampanjaa
1
tyytyväistä asiakasta

Esimerkkejä markkinoinnin mahdollisuuksista

Kokosimme yrityksellesi muutamia esimerkkejä havainnollistamaan yhteistyön mahdollisuuksia.

Monikanavaiset kampanjat

Gainerilla on vuosien kokemus monikanavaisten kampanjoiden suunnittelusta ja toteutuksesta. Myynnin tueksi voidaan ottaa sähköpostimarkkinointia ja sosiaalisen median kampanjointia, joilla konvertoidaan liidejä soittoon.

Parempia asiakaskohtaamisia

Markkinoinnilla yritys tehostaa myynnin tuloksia ja parantaa asiakaskokemuksia. Henkilö, joka on ilmaissut kiinnostuksensa yritystä kohtaan on aina kylmää kohderyhmää innokkaampi ostamaan yrityksen palveluita.

Apua kampanjaideointiin ja suunnitteluun?

Onko yritykselläsi suunnitteilla monikanavainen myynnin tai markkinoinnin kampanja, mutta idea kaipaa hiomista? Tai etsittekö kumppania, joka ideoi, suunnittelee ja rakentaa yrityksellesi kampanjan? Gainer on rakentanut tuhansia kampanjoita asiakkailleen B2C-, B2B- ja järjestösektoreilla ja autamme myös sinun yritystäsi!

Gainerin muut ratkaisut yrityksellesi

Gainer tukee yrityksen myyntiä

Myynnin tehostaminen

Olemme yrityksesi kasvun näkemyksellinen kumppani 35-vuoden kokemuksella. Mahdollistamme myyntisi kasvun ja saavutamme juuri sinun kohderyhmäsi oikeilla viesteillä.

Gainer vahvistaa yrityksen asiakaskokemuksen

Asiakaskokemuksen vahvistaminen

Gainer on asiakaskohtaamisten ammattilainen. Huolehdimme yrityksesi asiakaskokemuksen vahvistamisesta ja kohtaamme asiakkaasi asiakaspolun eri vaiheissa ammattitaidolla.