Me ratkaisemme myyntisi haasteet.

Myynti on yrityksen elinehto. Hyviä ja tehokkaita myyjiä voi olla vaikea löytää – tällöin avuksi kannattaa ottaa Gainer! Gainer on myynnin mahdollistaja 35-vuoden kokemuksella.  

Monikanavaisia myynnin ratkaisuja.

Myynti ei enää tapahdu yhdessä kanavassa. Myyntiä tapahtuu digitaalisesti, monikanavaisten kampanjoiden kautta sekä henkilökohtaisilla puhelinsoitoilla. Gainer tarjoaa yrityksellesi ratkaisut myynnin monikanavaiseen tehostamiseen. 

Vuonna 2020

1000000
asiakaskohtaamista
1
varattua tapaamista
1
tyytyväistä kumppania

Esimerkkejä myynnin kokonaisuuksista

Kokosimme yrityksellesi muutamia esimerkkejä havainnollistamaan Gainerin monipuolisia mahdollisuuksia. 

Monikanavainen B2C-myynti

Kuluttajamyynnissä monikanavaisuus on vahvuus. Verkossa etukäteen lämmitetty liidi mahdollistaa parempia tuloksia ja enemmän myyntiä. Hyvin rakennettu tarinankaari verkosta soittoon parantaa yrityksesi uusasiakashankintaa.

Tehokas B2B-myynti

Tehokas B2B-myynti mahdollistaa yrityksen resurssien linjaamisen oikeisiin toimenpiteisiin. Ammattitaitoinen myyjä buukkaa, kartoittaa ja arvioi soittokohderyhmää. Näin yrityksen myyjillä on kalenterit täynnä ja jatkuvasti hyviä liidejä.

Uusia jäseniä liitoille

Varainhankinnan lisäksi telemarkkinointi toimii erinomaisesti myös järjestöjen ja liittojen jäsenhankinnassa. Monikanavainen liidihankinta yhdistettynä telemarkkinointiin tuottaa yritykselle tuloksia nopeasti ja tehokkaasti.

Järjestöjen varainhankinta

Telemarkkinoinnin tarjoamat henkilökohtaiset kontaktit soveltuvat erinomaisesti myös varainhankinnan tarpeisiin. Gainerilla on kokemusta useiden eri järjestöjen B2C- ja B2B-varainhankinnasta ja kampanjasuunnittelusta.

Myyntipotentiaalin kartoitus

Osana myynnin kampanjaa voidaan kerätä hyödyllistä tietoa. Telemarkkinoinnin voi valjastaa kartoituksiin, joilla arvioidaan myynnin potentiaalia. Kartoittamalla myyntipotentiaalin yritys käyttää omat resurssinsa tehokkaasti.

Apua kampanjaideointiin ja suunnitteluun?

Onko yritykselläsi suunnitteilla monikanavainen myynnin tai markkinoinnin kampanja, mutta idea kaipaa hiomista? Tai etsittekö kumppania, joka ideoi, suunnittelee ja rakentaa yrityksellesi kampanjat? Gainer on rakentanut tuhansia kampanjoita asiakkailleen B2C-, B2B- ja järjestösektoreilla ja autamme myös sinun yritystäsi!