Tehoa, tunnetta ja tuloksia yrityksellesi.

Tarjoamme palveluita yrityksesi myynnin, asiakaskohtaamisten ja markkinoinnin tueksi. Monikanavaiset ratkaisumme varmistavat, että kohtaamme asiakkaasi siellä, missä he liikkuvat. 

Gainerin ratkaisut yrityksellesi

Myynnin kasvattaminen

Myynnin tehostaminen

Olemme myynnin näkemyksellinen kumppani 35-vuoden kokemuksella. Mahdollistamme myyntisi kasvun ja saavutamme yrityksesi kohderyhmän tehokkaasti ja tuloksellisesti.

Monikanavainen markkinointi

Monikanavaisella markkinoinnilla saavutamme asiakkaasi siellä, missä hekin. Rakennamme yrityksellesi ratkaisun, jossa yhdistyvät digi- ja telemarkkinoinnin mahdollisuudet.

Asiakaskokemuksen vahvistaminen

Gainer on asiakaskohtaamisten ammattilainen. Huolehdimme yrityksesi asiakaskokemuksen vahvistamisesta ja kohtaamme asiakkaasi asiakaspolun eri vaiheissa ammattitaidolla.

Vuonna 2020

1000000
asiakaskohtaamista
1000
uutta lahjoittajaa
1
varattua tapaamista
1
tyytyväistä kumppania

Apua kampanjaideointiin ja suunnitteluun?

Onko yritykselläsi suunnitteilla monikanavainen myynnin tai markkinoinnin kampanja, mutta idea kaipaa hiomista? Tai etsittekö kumppania, joka ideoi, suunnittelee ja rakentaa yrityksellesi kampanjan? Gainer on rakentanut tuhansia kampanjoita asiakkailleen B2C-, B2B- ja järjestösektoreilla ja autamme myös sinun yritystäsi!

Gainer ideoi kokonaisuuksia - Kuvassa hahmoja kantamassa lamppua