Suomalaisten yritysten tukena vuodesta 1984.

Gainer on vuonna 1984 perustettu myynnin ja markkinoinnin ratkaisuihin erikoistunut perheyritys. Gainer on toiminut vuosikymmenten ajan suomalaisten yritysten ja järjestöjen kasvun mahdollistajana sekä asiakaskohtaamisten kehittäjänä.

Asiakkailtamme kuultua

Gainer on ihmisiä lähellä.

Gainerin tarina alkoi tutkimushaastatteluista vuonna 1984. Yli kolmen vuosikymmenen ajan Gainer on tarjonnut uusia myynnin ja markkinoinnin ratkaisuja asiakkailleen. Näiden vuosien aikana yksi asia on aina ollut läsnä – ihminen. Gainer on kohtaamisten ammattilainen, joka haluaa olla ihmisiä lähellä.

Gainerin arvot

Ihminen

Gainerilla kaiken keskiössä on ihminen. Kohtaamme päivittäin satoja ihmisiä työpaikallamme ja puhelimen välityksellä. Myös asiakassuhteissamme, sekä asiakkaidemme asiakkaista huolehtiessamme, toimimme aina ihminen edellä.

Tuloksellisuus

Myynnin organisaatiossa tuloksellisella tekemisellä on suuri merkitys. Tämän vuoksi meille on tärkeää, että pystymme tarjoamaan kumppaneillemme tuloksia, sekä tarjoamaan työntekijöillemme edellytykset tulokselliseen tekemiseen.

Rehellisyys

Gainer on luotettava kumppani ja meille rehellisyys kaikessa tekemisessä on toimintamme elinehto. Toimimme läpinäkyvästi ja rehellisesti asiakkaidemme kanssa sekä työkulttuurissamme pyrimme aina viestimään asioista rehellisesti.

Vuonna 2020

1000000
asiakaskohtaamista
1
koulutettua gainerlaista
1
tyytyväistä kumppania