Me mahdollistamme myyntisi kasvun!

B2B ja B2C myynti

Puhelin on kiinteä osa lähes kaikkien elämää. Asiakkaan tavoittaminen oikeaan aikaan ja oikealla, henkilökohtaisella, viestillä on myynnin näkökulmasta äärimmäisen tärkeää. Gainerilla telemarkkinointi hoidetaan avaimet käteen periaatteella – Suunnittelemme telemarkkinointikampanjasi alusta loppuun ja edustamme brändiäsi ammattitaidolla.

Varainhankinta

Olemme toimineet jo lähes 15-vuoden ajan useiden kansainvälisten ja suomalaisten toimijoiden varainhankinnan kumppanina. Yhteistyömme myötä olemme välittäneet kumppaniemme tarinaa sekä vahvistaneet heidän brändiään ja imagoaan. Kanavina käytämme sekä puhelinta että digin tuomia mahdollisuuksia.

Tutkimuspalvelut

Puhelimitse tehtävä tutkimushaastattelu mahdollistaa 100% keskittymisen. Yhteistyössä kumppaniemme kanssa pystymme tarjoamaan kattavan tutkimuspaketin, johon kuuluu kaikki kysymysrungon suunnittelusta haastatteluiden toteutukseen ja kattavaan tutkimusanalyysiin.

Asiakkuusmarkkinointi

Asiakkuusmarkkinoinnilla ylläpidät suhdetta asiakkaisiisi ja mahdollistat sujuvan lisämyynnin. Vanhat ja uskolliset asiakkaat ostavat enemmän ja lisäksi heille on helpompi myydä lisää. Kanssamme huolehdit asiakkaistasi ja varmistat jatkuvan yhteydenpidon heihin vuoden kaikkina aikoina.

Ajanvarauspalvelut

Yrityksesi myynnin henkilöstö on tehokkaimmillaan silloin, kun he ovat siellä missä pitääkin eli asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden luona. Buukkauspalvelumme varaa tapaamiset asiantuntijoillesi ja myyjillesi suoraan heidän kalentereihinsa. Näin varmistat tehokkaan ajankäytön yrityksesi myyjille.

Digitaaliset palvelut

Gainer tarjoaa laajan skaalan digitaalisia palveluita, joilla tuotetaan entistä tehokkaampia tuloksia. Me voimme huolehtia yrityksesi liidien hankkimisesta, liidien lämmittämisestä, kohderyhmän hankinnasta tai monikanavaisesta markkinoinnista. Yhdessä digimarkkinointi ja telemarkkinointi ovat voittamaton yhtälö.

Kokonaisuus sinun tarpeisiisi

Gainerin palvelut ja telemarkkinoinnin kokonaisuudet räätälöidään aina juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. Voit esimerkiksi hankkia meiltä samanaikaisesti myynnin, ajanvarauksen ja digitaalisen markkinoinnin palveluita. Jokainen kokonaisuus suunnitellaan yhdessä niin, että mahdollistamme juuri sinun yrityksesi myynnin kasvun.